Zeki Yılmaz yeniden başkan

Geçmişte Van Masterler Derneği Başkanı olarak önemli çalışmalara imza atan Zeki Yılmaz yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilerek göreve başladı. 

Van futbolunun efsane isimlerinden Zeki Yılmaz Van Masterler Derneği Başkanlığına seçildi.

Elite World Otel'de yapılan genel kurula dernek üyeler ve çok sayıda davetli katıldı. Genel kurulda oyların tamamını alan Zeki Yılmaz yeniden başkanlığa seçilerek göreve başladı. Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Bizlere her zaman destek veren Elite World Otel Genel Müdürü, yönetim kurulu üyemiz Oktay Aksoy ve otel personeline teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yılmaz konuşmasının devamında yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür ederek, "Bu görevi yeniden bizlere layık gördüğünüz için öncelikle siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yeni yönetim olarak hep beraber bir araya gelerek, geleceğe dair güzel projeler hazırlayacağız. Herkese tekrar teşekkür ediyorum. Van Masterler Derneği çatısı altında bu zamana kadar katıldığımız tüm turnuvalarda ve etkinliklerde Van'ın adımı en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra da bizlere yakışan şekilde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim bir saygınlığımız var. Van Masterler Derneği olarak, birbirimize değer verelim, yardımcı olalım sevgimizi saygımızı kardeşliğimizi pekiştirelim. Bugün itibariyle geride bıraktığımız genel kurulumuzun ilimize, derneğimize ve spor camiasına hayırlı olsun" dedi.

AYHAN: GÜZEL BİR OLUŞUM

Başkan Yardımcısı Alkan Ayhan ise, “Öncelikle hayırlı olsun. Biraz gecikmeli de olsa kongremizi gerçekleştirdik. Van Masterler Derneği başkanlığına yeniden seçilen Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yıllarca farklı kulüplerde futbol oynamış ve belli bir yaştan sonra futboldan kopmayarak Van Masterler Derneği çatısı altında uluslararası Masterler futbol turnuvalarına katılarak, Van'ı en iyi şekilde temsil etmesi takdire şayandır. Kurulduğu günden bugüne ortaya koyduğu vizyon ile adından söz ettiren Van Masterler Derneğimiz bugün kendisine yakışır bir kongreyi daha geride bırakmıştır. Şahsıma başkan yardımcılığı görevini layık gören başkanımıza dernek üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Van Masterler Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan

Zeki Yılmaz

Başkan yardımcıları

Alkan Ayhan

Cumhur Yıldırım

Basın ve Medya Sorumlusu

Rıdvan Can

Yönetim Kurulu Üyeleri

Enver Azbay

Metin Şevgin

Fahri Baştürk

Volkan Bilginoğlu

Oktay Aksoy

Oktay Ukay

Meriç Harman

Denetim Kurulu Üyeleri

Çetin Berge

Yunus Çiftçi

Disiplin Kurulu

Turgay Karatekin

Taner çoşkun

Muhasebe Sorumlusu

Emin Işık

Bakmadan Geçme