MASTERLERDEN GENÇLİK SPORA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Van Masterler Derneği yöneticileri yeni hizmet binasına kavuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Rıdvan Can

Van Masterler Derneği yöneticileri Bengin Çakay, Ramazan Kıvanç, Yaşar Bitiktaş, Can Polat, Davut Yıldırım, İbrahim Koç, Eren Tübek ve Rıdvan Can Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı ziyaret ederek, yeni hizmete açılan binalarının hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular. İnanç, Masterlerin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni hizmet binasının Van'a hayırlı olmasını diledi.

Yeni binanın Van'a yakışan modern bir bina olduğunu söyleyen Bengin Çakay, "Modern şekilde inşa edilen ve kısa süre önce faaliyete giren yeni hizmet binasında hizmet kalitesinin daha da artacağından şüphemiz yok. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan başta futbol olmak üzere tüm spor branşlarında ve sportif faaliyetlerde kalitenin üst seviyeye çıkması adına çaba sarf eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a ve yetkililere teşekkür ederiz" dedi.

Bakmadan Geçme