Mavi Fularlı Kadınlardan lösemili çocuklara destek

Sosyal medyada bir araya gelen ve 20 bini aşkın üyesi bulunan Van Yemekleri Dostları Grubu Mavi Fularlı kadınlar, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde düzenlenen kermeste stant açarak satılan ürünlerin gelirini tedavisi devam eden lösemili çocuklara bağışladı.

Özlem Tekin Alkan

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde lösemili çocuklar yararına kermes düzenlendi. Van'da herhangi bir derneğe, vakfa, kuruma bağlı olmadan, hiç bir yerden maddi destek almadan tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak Van Yemeklerini tanıtmak, belgelemek, sosyal yardım etkinlikleri gerçekleştirmek amacıyla bir araya gelen Van Yemek Dostları Mavi Fularlı Kadınlar, kermeste stant açarak satılan ürünlerin gelirini lösemili çocuklara bağışladı.

'Destek vermeye devam edeceğiz'

Lösemili çocuklar yararına düzenlenen kermesle ilgili gazetemize konuşan Mavi Fularlı kadınlar temsilcisi Nuran Demirhan, '2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde lösemili çocuklar yararına düzenlenen kermese Mavi Fularlılar Grubu olarak ellerimizle yaptığımız yiyecekleri, satarak çocuklarımıza katkıda bulunduk. Kermesten elde edilen gelirin tamamını çocuk onkoloji bölümünde tedavi gören lösemili çocuklara hediye ettik. Özellikle şahsım adına uzun zamandır lösemili çocuklara ve ailelerine bir takım yardımda bulunuyor, anneleriyle sürekli irtibat halindeyim. Elimizden gelen her türlü desteği imkanlar ölçüsünde veriyoruz. Lösemili çocukların tedavi gördüğü servisten sorumlu hemşire Feride hanımın desteğiyle katkı sunmaya devam edeceğiz' dedi.

Bakmadan Geçme