Mavi Fularlı Vanlı Kadınlardan, Gürpınar'a Cumhuriyet çıkarması!

Herhangi bir derneğe, vakıfa, kuruma bağlı olmadan tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak Van Yemeklerini tanıtmak, belgelemek, sosyal yardım ve tanıtım etkinlikleri gerçekleştirmek amacıyla bir araya gelen Van Yemek Dostları Mavi Fularlı Kadınlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Gürpınarlı öğrencileri sevindirdi.

Burhan Ergin

'Sende Bir Ayakkabı Al Kampanyası' kapsamında Gürpınarlı öğrencilere pasta börek ve ayakkabı dağıtımında bulunan Mavi Fularlı Kadınlar, örnek bir çalışmaya daha imza attı.

"VAN DOSTLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Mavi Fularlılar ekibi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Gürpınar Borsa İstanbul Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine 'Sende Bir Ayakkabı Al Kampanyası' kapsamında pasta börek ve ayakkabı dağıttıklarını ifade eden Grup temsilcisi Nuran Demirhan, "Gerek Van'dan, gerek il dışından gelen kargolar bizleri çok mutlu etti. Destek veren dostlarımıza Vanlı Amcam'a, Vansesi Gazetesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Gürpınarlı öğrencilerimize ulaşmamıza Vanlı amcam bize çok destek oldu. Okulu ayarladı. Araç tahsis etti ve 400 adet meyve suyu ile bize eşlik ederek yanımızda oldu. Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Gürpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Seçkin bizleri çok iyi misafir ettiler" dedi.

Daha önce Hıdırıllez, 2 Nisan Kurtuluş Gününde, Vansesi Gazetesinin 80. Yılında, Van Turizm Fuarı'nda, Van Huzur Evinde etkinlikler düzenleyen Vanlı Kadınlar, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Eşi Sevcan Zorluoğlu'na Van kahvaltısını tanıtmıştı. Mavi Fularlı Vanlı kadınların yaptığı etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Bakmadan Geçme