MEB'den duyuru: İlkokul mezunu personel istihdamı sağlanacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), kadrosunda boş bulunan iki farklı görev için personel istihdam edeceğini açıkladı. Bu ilan kapsamında aranan nitelikler ve ayrıntılar da dikkatlice sıralandı.

İşkur aracılığıyla duyurulan ilan ile MEB bünyesine ihtiyacı olan personellerin seçimi için tüm detaylar paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, özellikle Erzincan Kemah ilçesinde bulunan "Kemah Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü" kadrosuna 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt) ile 4 Garson (Servis Elemanı) pozisyonunda alım gerçekleştirecek. İş ilanında adaylardan istenen şartlar ise şöyle:

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Kamu haklarından yoksun olmamaları, Görevlerini yapmalarına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi taşımamaları, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu çıkması, Herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmaları, Erkek adayların askerlik görevini bitirmiş veya askerlikle ilişiği kalmamış olmaları gerekmektedir.

MEB personel alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların göz önünde bulundurması gereken bazı önemli hususlar vardır.

Başvurular için adayların en az 18 yaşında olmaları ve 45 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir. Ayrıca adayların en az ilkokul mezunu olmaları şarttır.

Başvuruların 14 Ağustos tarihine kadar tamamlanması gerekmekte olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme