MHP Van Tuşba'da “YILDIZBAŞ“ Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tuşba İlçesi birinci olağan kongresi hafta sonu Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşti.

MHP Van Tuşba İ;lçesi 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye İl Başkanı Mehmet Salih Güngöralp ve parti üyeleri katıldı.
Beyaz Düğün Sarayı'nda yapılan kongrenin açılışnda konuşan Tuşba MHP İlçe Başkanı Nevzat Yıldızbaş patide yaptığı hizmetlere değinerek 'MHP'nin çatısı altında siyaset yapıyorum. 2015 genel seçimleri için çalışmalarımız sürüyor. Van'da halkımızın bütün sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözümü için çaba sarf edeceğiz. Biz partimizin Van'da başarılı olacağına inanıyoruz' dedi.
Kongrede konuşan Ramazan Üçbaş seçimlere iddalı hazırlandıklarını kaydederek, 'Bildiğiniz gibi üç yılda bir kongre yapıyoruz. Bu kongreler teşkilatlardaki eksiklikleri gidererek güçlendiriyor. Partimizin genel seçim çalışmaları devam ediyor. İnşallah kongreler bittikten sonra biz arkadaşlarımızla birlikte Van'da çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü genel seçimler ülkemiz ve bölgemiz için çok büyük önem arz etmektedir. 2015 genel seçimlerinde Van ve bölgede milletvekili çıkarmak için bütün gayretlerimizi sarf edeceğiz' ifadelerini kullandı. Saygı duruşunda ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, dtek aday olan Nevzat Yıldızbaş, Milliyetçi Hareket Partisi İpekyolu İlçe Başkanı görevine seçildi. MHP İpekyolu İlçe Başkanlığı kongresi 17 Ocak 2015 tarihinde, Van İl Başkanlığı kongresi ise 7 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştiri,leceği açıklandı.

Bakmadan Geçme