Milletvekili Türkmenoğlu: Yük olan değil, yük alan olacağız

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yük olan değil, yük alan olacaklarını söyledi.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu bir yandan vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, sıkıntıları, talepleri dinlerken, diğer yandan teşkilatla buluşarak değerlendirmede bulunuyor.

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge ve Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas'ı ziyaret eden Milletvekili Türkmenoğlu, yerel seçimlerde kazanacaklarını belirtti.

“HALKIMIZI GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Milletvekili Türkmenoğlu açıklamasında, “İpekyolu Belediye Başkan Adayımız İsa Berge ve Tuşba Belediye Başkan Adayımız Süleyman Oflas'ın seçim irtibat bürosunu ziyaret ettim. Davası ülkesine ve milletine hizmet olan değerli teşkilat mensuplarımızla buluştuk. 31 Mart gecesi yeniden seçim zaferi kazanmaya, Tuşba ilçemizi yeniden gerçek belediyecilik ile buluşturmaya kararlıyız. Yorulmak nedir bilmeyen AK kadrolarımızın azmi ve hemşehrilerimizin teveccühüyle, AK Parti belediyeciliği Tuşba 31 Mart'ta yeni bir zaferin mimarlarından olacak. İpekyolu 31 Mart için hazır. Teşkilatımız, kadınlarımız, gençlerimiz hazır. İpekyolu'na hakettiği değeri vermeye geliyoruz. Yük olan değil yük alan olacağız ve şehrimizi Gerçek Belediyecilik ile tanıştıracağız!” ifadelerine yer verdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme