Milyonlarca öğrenciye müjde! Yarı fiyatına telefon alabileceksiniz

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Kimler faydalanabilecek? Yaş sınırı var mı? İşte ayrıntılar…

TAKİP ET

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar alabilme imkanı tanınacağı açıklandı. Erdoğan, seçim öncesi yaptığı konuşmalarında, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim alan üniversite öğrencilerinin bir defaya mahsus olmak üzere hem telefon hem de bilgisayar alabileceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 ve 28 Mayıs seçim döneminde yaptığı açıklamalarla, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim gören üniversite öğrencilerine bir kereye mahsus olmak üzere hem telefon hem de bilgisayar alma hakkı tanınacağını açıkladı. Özellikle iPhone modellerinin çeşitlendiği haberlerinin ardından vergisiz telefon satışı uygulamasının ne zaman hayata geçirileceği merak konusu olurken kimlerin bu uygulamadan yararlanacağı da sorulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internetin bedava olması için gerekli önlemleri aldıklarını belirtirken ayrıca Gençlik bankası kuracaklarını da duyurdu. Erdoğan, 'Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, öğrencilere hem telefon, hem de bedava internetin yanında gençlik bankası kurulması için çalışıyor. Biz gençlere verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme