Minik çocuklar sevindirildi

Yaklaşık 3 yıl önce Diyar Orhan tarafından kurulan ve çocuklara giyim yardımında bulunarak sevindiren Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya gelerek önümüzdeki yıl yapılacak çalışmaları görüştü.

Evren Doğruer

Öğrencilere giyim yardımında bulunarak mutlu olmasını sağlayan Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri toplantıda bir araya gelerek yapılacak çalışmaları görüştü.

Mavi Fularlı Kadınların temsilcisi Nuran Demirhan amaçlarının çocukları sevindirmek olduğunu belirterek, “Minik çocuklar grubu yardımlaşma ve dayanışma derneği yaklaşık üç yıl önce Diyar Orhan tarafından kuruldu. Grup üyeleri tamamen gönüllü olarak gruba katkı sağlamaktadır. Derneğin amacı, Van ve çevre illerde yaşayan köy çocuklarının umudu olmak, onlara her mevsim hediyeler götürmek, onları sevindirmektir. Minik çocuklar yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak bugün yıl sonu toplantısını grup üyeleriyle birlikte bir araya gelerek gerçekleştirdi. Toplantıda önümüzdeki yıl, minik çocuklar için grup olarak neler yapılması gerekenleri grup üyeleri ile istişare eden grubun kurucusu ve başkanı Diyar Orhan, durmak yok yola devam ediyoruz diyerekten, daha gideceğimiz çok köylerimiz var, bizi bekleyen çocukların mutluluğuna ortak olmaya devam edeceğiz. Derneğimiz tarafından toplanılan yardımlar, bir çocuğun gülümsemesine, mutluluğuna, hayallerine kavuşmasına, bedenlerinin ve ayaklarının ısınmasına sebep oluyor. Ne mutlu bizlere” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
YUSUF 26 Aralık 2022 22:47

YUSUF 26 Aralık 2022 22:47

Bakmadan Geçme