Miniklerinden yıl sonu gösterisi

Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören çocuklar, hazırladıkları yıl sonu gösterileri ile büyüledi. İzleyenlerden büyük beğeni toplayan gösteride temsili mezuniyet coşkusu yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören 3-6 yaş grubu 5 sınıftan oluşan 65 çocuk yılsonu gösterisinde hünerlerini sergiledi. Hacıbekir (Nuda) Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve ailelerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte öğrenciler, 2023 - 2024 eğitim öğretim döneminde elde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi.

Dans gösterileri alkış aldı

Öğretmenleri eşliğinde farklı ve heyecanlı sunumlar yapan minikler, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Minikler halk oyunları, şiirler, İngilizce gösterileri, dans, şarkılarla ailelere ve davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Minikler kep attı

Büyükşehir Belediyesi kreş öğrencileri hazırladıkları gösterileriyle alkış aldı. Aileler çocuklarının muhteşem performansları karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Programın sonundaki kep fırlatma töreninin ardından, seneye ilkokula başlayacak miniklere, öğretmenleri tarafından diplomaları takdim edildi.

Bakmadan Geçme