Moda ve Alışveriş Festivali sona erdi

Van'da 14-18 Eylül tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Moda ve Alışveriş Festivali yoğun ilgi gördü.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 14-18 Eylül tarihleri arasında Başkent Festival tarafından düzenlenen Moda ve Alışveriş Festivali sona erdi. 80 firmanın katıldığı festival yoğun ilgi gördü.

Fuarın verimli geçtiğini söyleyen Moda ve Alışveriş Festivali organizatörü Türkan Eraslankılıç, “Van'da ilk kez düzenlediğimiz festival renkli ve verimli geçti. Vanlılar festivalimize yoğun ilgi gösterdi. Çevre illerden gelen ziyaretçilerimiz vardı. Firmalarımız giyim, aksesuar, çanta, ayakkabı, şade eşarp, çeyiz ürünleri gibi bayanlara hitap eden tüm ürünleri festivalde tanıtarak sergiledi. Van'dan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Allah nasip ederse Van'da festival düzenlemeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

14 Eylül Çarşamba günü ziyaretçilerine kapılarını açan Moda ve Alışveriş Festivalinin açılışına festival organizatörü Türkan Eraslankılıç, Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan, Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman, TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Çelik ve çok sayıda davetli katılmıştı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme