Müdür Tosun'dan Başkale'de incelemeler

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ile birlikte Başkale ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Taha Bostancı ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sevcan Sağlam ile birlikte Başkale İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, sağlık personelinin istek ve talepleri dinlenerek, sahada yürütülen kanser taramaları, yenidoğan tarama programı kapsamında hasta takipleri ve bulaşıcı hastalıkların durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Müdür Tosun, Başkale'de bulunan 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi ve Başkale Devlet Hastanesi'nde görev yapan tabip ve uzman tabiplerle bir araya gelerek, personelin taleplerini dinledi ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi gereken yönleri üzerinde duruldu.

Ziyaretin sonunda, ihale aşamasında olan ve 75 yataklı olarak planlanan yeni Başkale Devlet Hastanesi'nin arazisinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Tosun, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirileceğini belirtti.


Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme