Muhtar Adayı Adil Can seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Cevdet Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Adil Can, 'Mahallelilerimiz beni bu onurlu ve gururlu göreve layık görüp muhtar seçtiği taktirde her türlü sorun ve sıkıntıda 24 saat emirlerinde ve hizmetlerinde olacağım' dedi.

Evren Doğruer

Pazar günü yapılacak seçime sayılı saatler kala Cevdet Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Adil Can, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Can, durmadan gece gündüz mahalleyi gezerek, oy istiyor. Van Emlakçılar Müşavirliği Derneği Başkanı Kinyas Yıldız'ı ziyaret eden Adil Can destek veren herkese teşekkür etti.

Muhtar seçilmesi durumunda Cevdet Paşa Mahallesinin her türlü sorununu çözmek için büyük çaba sarf edeceğini söyleyen Can, "Muhtarlık çalışmaları halkımızın da desteğiyle gayet güzel bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarda halkımızın teveccühü çok yüksek. Buda bizleri mutlu ediyor. Mahallelilerimiz beni bu onurlu göreve layık görüp muhtar seçtiği taktirde her türlü sorun ve sıkıntıda 24 saat emirlerinde ve hizmetlerinde olacağım. Mahalleme yapılması gereken işler için kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde olup çözüm noktasında her türlü girişimde bulunacağım. Çocuklarımızın rahatlıkla oynaya bilecekleri park alanları, mahalle sakinlerimiz için yeşil alanlar oluşturulması hususunda gayret ve çaba sarf edeceğim. Kadınlar için mahallemizde el becerileri kursları açıp ürettikleri ürünlerin pazarlanması sağlanıp aile bütçesine katkıda bulunulması sağlanacak. Seçimlerin ülkemize ilimize ve mahallelilerimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme