Muradiye Belediyesi'nden yol bakım ve düzenleme çalışmaları 

Muradiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirtepe Mahallesinde kapsamlı şekilde yol bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, bozulmuş ve hasarlı yolları inceleyerek gerekli reglaj ve düzenleme işlemlerini tamamladı. Belediyeden yapılan açıklamada, 'Halkımızın yaşam kalitesini arttırmaya ve Muradiye'mizin yollarını ve altyapısını güçlendirmeye kararlıyız' ifadelerine yer verildi. 

Muradiye Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye yetkilileri, tüm mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Muradiye Belediyesi yetkilileri çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Ekiplerimiz, bozulmuş yol yüzeylerini yeniden düzeltip çöken yerlerin bakımlarını ve kaplamalarını gerekli tamiratları gerçekleştirilerek yağmur suyu kanallarının temizliği yapıldı. Böylece hem sürüş güvenliği hem de altyapının işlevselliği artırıldı. Muradiye'nin tüm mahallelerindeki yol ve altyapı sorunlarını çözmek için ekiplerimiz sahada yoğun çaba sarf ediyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim önemli önceliğimizdir. Daha güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Demirtepe Mahallesi sakinleri, yol bakım çalışmalarından memnun olduklarını dile getirerek, “Uzun zamandır yollarımızdaki bozukluklar can sıkıcıydı. Belediyemizin hızlı ve etkin çalışması sayesinde artık güvenli bir şekilde evimize gidip geliyoruz. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme