Muradiye'de çalışmalar sürüyor

Van'ın Muradiye ilçesinde Belediye ekipleri tarafından kent merkezinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Van'ın Muradiye ilçesinde, Muradiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çarşı merkezinde başlatılan kilit parke taşı ve kaldırım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Muradiye Belediyesi, ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, çarşı merkezinde bozulan ve kullanılamaz hale gelen kilit parke taşları ve kaldırımları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, esnaf ve vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve estetik bir çevre oluşturmak amacıyla titizlikle çalışıyor.

Muradiye Belediyesi ekipleri, devam eden çalışmalarla ilgili olarak, "Halkımızın bize duymuş olduğu güven ve yaşanabilir bir Muradiye için elimizden geleni yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu çalışmaların, hem yaya hem de araç trafiğini daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçladıkları belirtildi.

Muradiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Belediye ekipleri, yapılan çalışmaların Muradiye'nin çehresini değiştireceğini ve ilçeye modern bir görünüm kazandıracağını ifade etti.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
13 İLÇEDE HİZMET LAZIM 19 Mayıs 2024 17:04

İlçelerimiz küçücük... Gidin diğer bölgelerdeki ilçelere bakın, gezmeye bakmaya kıyamazsınız. Düzenli, temiz, bakımlı, ferah, yeşil ve güzel ilçeler görürsünüz. Bizimkilerde yollar berbat, kaldırımlar ve refüjler berbat, çevre kirli, dere ve kanallar kirli, çarşı düzensiz, park ve yeşil alanlar çok az, mevcut park ve yeşil alanlar bakımsız, ilçelerimiz göz alıcı ve güzel değil. Alt yapı sorunları çok, üst yapı sorunları çok. Toplu taşıma, otoparklar, , kapalı semt pazarları gibi sorunlar çok. İlçe merkezlerine çevre il, ilçe ve köylerin yolcu minibüsleri girmemeli ve bunlar için tek otogar olmalı. Kentleşme, modern yapılaşma eksikleri çok. Mesire ve piknik alanları, tarihi alanlar için yapılması gereken çok iş var. Semt ve mahallelerde bin bir eksiklik var. Yani 13 ilçemizde de yapılması gereken yığınla iş var.

Bakmadan Geçme