Muradiye Işıl Işıl Oldu!

Van'ın Muradiye Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik mottosu ile yürütülen çalışmalar devam ediyor. Muradiye'de yapılan Sıfır Atık Meteoroloji Parkı tamamlanması ile ilçeyi ışıl ışıl süslüyor.

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan tarafından 19 Temmuz 2023'de yapılan açıklamada; “Yıllardır atıl durumda olan Muradiye Meteoroloji İstasyonu alanını Cumhuriyetin 100. yılına yakışacak şekilde “100.Yıl Meteoroloji Parkı”na dönüştürecek projemiz yakında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. İlçemize hayırlı olsun.” Denilmişti.

MURADİYE'YE DEĞER KATTI
Kaymakam Aydoğan'ın yaptığı açıklama ile birlikte yapımına hızla başlanan, ilçe merkezinde yapımı tamamlanan ve atıl durumda olan Muradiye Meteoroloji İstasyonu alanı Muradiye Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen hummalı çalışmalar ile tamamlandı. Sıfır Atık Meteoroloji Parkı, yapımının tamamlanmasıyla birlikte Muradiye'nin çehresini yeniden değiştirerek ilçeyi ışıl ışıl süslüyor.

Muradiye halkı yaptığı açıklamada; “Muradiye'mizde yapılan ve ilçemize değer katan Sıfır Atık Meteoroloji Parkı eserinde emeği geçen başta Kaymakam'ımız Melih Aydoğan'a ve Belediye personellerine teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.


(Parkın Önceki Hali)

(Parkın Son Hali)

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme