O banka 1.500 TL hediye veriyor! Hızlı olmakta fayda var

Ziraat Bankası, Bankkart sahipleri için yeni bir kampanya başlattı ve kampanya kapsamında 1.500 TL hediye edileceği duyuruldu. Bankkart sahiplerinin bu fırsattan yararlanabilmesi için 30 Ağustos tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

TAKİP ET

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine yönelik kampanyalarını duyurmaya devam ettiğini belirtti ve Bankkart sahiplerinin bu fırsatları takip etmeleri gerektiğini paylaştı. Banka, akaryakıttan konaklamaya birçok kategoride avantajlar sunarken, yeni bir kampanya duyurdu ve kampanyaya katılanlara 1.500 TL hediye edileceğini bildirdi.

Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla yurt içi otel satın alımlarında 1.500 TL Bankkart Lira hediye edeceğini belirtti. Kampanyaya katılan Bankkart sahipleri, Seyahat Yanımda uygulaması ve www.seyahatyanimda.com web sitesi üzerinden tek seferde 400 TL ve üzeri peşin veya taksitli otobüs bileti alışverişi yaptıklarında 150 TL Bankkart Lira, tek seferde 10.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli yurt içi otel satın alımlarında ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanacaklar.

Kampanya 3 Temmuz - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart sahipleri kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanalları aracılığıyla katılabileceklerdir. Kampanyaya katılmak için 'SEYAHAT' yazıp 4757'ye SMS göndermek gerekmekte.

Bankkart Lira kazanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilirken, kampanyaya katılmayan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacakları ifade edilmektedir. Ayrıca, Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği belirtiliyor.

Bakmadan Geçme