O bankadan emeklileri sevindirecek haber

Garanti BBVA, emeklilere güncel promosyon ödemelerini müjdeledi. Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyarak bunu yapanlara ek ödeme verilecek. Promosyona ek 1.000 TL ödeme için şartlar paylaşıldı.

TAKİP ET

Emekli promosyonlarında eylül ayı kampanyaları paylaşılıyor.

Emekli vatandaşların yakından takip ettiği promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediyor. 2022 yılından itibaren devam eden yüksek promosyon ödemeleri, maaşlara gelen zam ile yeniden masaya koyuluyor. Aydan aya güncellenen emekli promosyon ödemeleri ve kampanyaları eylül ayı ile birlikte yeniden değişti. Peki, Garanti BBVA ne kadar promosyon veriyor?

PROMOSYONA EK 1.000 TL BONUS ÖDEME
Emeklilerin yüzünü güldüren promosyonlarda güncellemeler devam ediyor. Bankalara giden emekliler tek bir imza karşılığında binlerce lirayı cebine atarak uzaklaşıyor. Emekli promosyonlarının yanı sıra vatandaşlara birçok cazip kampanya da sunuluyor. Garanti BBVA tarafından emekli promosyonu alanlara promosyona ek 1.000 TL ödeme yapılacak.

Garanti BBVA tarafından verilen emekli promosyonlarından faydalanabilmek için öncelikle maaşınızı Garanti BBVA'ya taşımanız gerekiyor. Maaş taşıma işlemlerini mobil bankacılık, internet bankacılığı, e-Devlet ya da en yakın banka şubesine giderek yapabilirsiniz. Promosyon ödemeleri emekli maaşınıza göre değişiklik gösterebilir.

Emekli maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyan vatandaşlara 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyonlar veriliyor. Promosyona ek olarak kampanya başlatan Garanti BBVA, kampanyadan da faydalanmanız halinde promosyon ödemesini 8 bin 500 TL'ye çıkarmanıza olanak sağlıyor.

Garanti BBVA'ya 3 yıl boyunca maaşını alacağına dair taahhüt veren emeklilere sunulan promosyon ödemelerinin yanı sıra kredi kartı çıkaran ve 500 TL harcama yapan emekliye bonus 1.000 TL ödeme yapılacak. Kampanya 1 Eylül ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya detaylarına Garanti BBVA web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

GARANTİ BBVA GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ
Garanti BBVA'da maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri şu şekilde;

Maaş aralığı 0 TL - 3.500 TL'ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır

Bakmadan Geçme