ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Van Kurs Okul Talebelerine Yardım Derneği ve Van Eğitimdeki Talebelere ve Muhtaçlara Yardım Derneği tarafından Kur’an kursu öğrencileri yararına bir kermes düzenlendi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde boş bir inşaatta düzenlenen kermesle ilgili bir açıklama yapan Van Kurs Okul Talebelerine Yardım Derneği üyesi Yunus Erdoğan, derneğin amaçlarına değindi. Van Eğitimdeki Talebelere ve Muhtaçlara Yardım Derneği bünyesinde bulunan yatılı Kur'an kursu öğrencilerinin eğitimlerini sürdürmelerini amaçladıklarını vurgulayan Erdoğan, “Kursumuzda yaklaşık 60 öğrencimiz bulunuyor. Bu çocuklarımızı halkımızın desteği ile okutuyor ve eğitimlerini sağlıyoruz. Bir de bu şekilde yıl içerisinde açmış olduğumuz kermeslerle çocuklarımızın eğitim hayatlarını devam etmelerini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
10 gün boyunca açık olacak kermeste giyimin yanı sıra yiyeceklerin de bulunduğunu ifade eden Erdoğan, “Kermesimizde tüm çeyizlik ürünlerin yanı sıra yiyecekler ve İstanbul'daki hayırseverler tarafından gönderilen kıyafetler bulunuyor” ifadelerini kullandı.
Kermeste her gün farklı ürünlerin satışa sunulduğunu dile getiren Erdoğan, “Halkımız hem kendileri için uygun olan kaliteyi uygun fiyata alacak hem de almış oldukları bu ürünlerle fakir ve muhtaç talebelerin eğitim almalarına vesile olacaklar. Bu nedenle tüm halkımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme