ÖĞRETMENLER HİLTON'DA EĞLENDİ

Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Van Double Tree By Hilton Otel'de kutlandı.

Rıdvan Can

Van merkez, ilçe ve köylerde görev yapan çok sayıda öğretmen Double Tree By Hilton Van Otel'de bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve aileleri, Double Tree By Hilton Van Otelde düzenlenen gecede doyasıya eğlendi. Öğretmenleri yalnız bırakmayan Vali Murat Zorluoğlu, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten tebrik ettiğini ifade ederek, “Bil vesile, terör örgütleri tarafından şehit edilen ve 2011 Van depremlerinde hayatını kaybeden öğretmenler başta olmak üzere, sonsuzluk âlemine göç eden bütün öğretmenlerimizi buradan rahmetle ve minnetle tekrar yâd ediyorum” dedi.

Aralarında çok uzak köylerden geceye katılmak üzere gelen öğretmenlerin de bulunduğunu dile getiren Vali Zorluoğlu, köy öğretmenlerine olan sevgi ve saygısını, kendi eğitim ve meslek yaşamında çok önemli yeri olan ‘Rasim öğretmen'i üzerinden anlattı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin de 24 Kasım Öğretmenler Günü onuruna verilen akşam yemeğinde bir araya geldikleri meslektaşlarının gününü kutlayarak, ilimizde eğitimi, icraatlarında birinci sıraya koyan ve öğretmenler günü dolayısıyla çeşitli organizasyonlar düzenlenmesi talimatı veren Vali Murat Zorluoğlu'na şükranlarını sundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak Şanlıurfa'dan getirtilen Urfa Sıra Gecesi Ekibi ve Van Oturma Grubu'nun türküleri eşliğinde yenilen akşam yemeği ile gece sona erdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme