Onur Özcan Vanspor'da

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan defans oyuncusu Onur Özcan'la anlaşmaya vardı.

Yeni sezon öncesi eksik gördüğü mevkilere takviye yaparak kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Vanspor, yaptığı son transferle önemli bir adım atarak defans hattını güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor'da şampiyonluk yaşayan deneyimli defans oyuncusu Onur Özcan, Vanspor'a imza attı.

Kulüp Başkanı Erol Temel, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Onur Özcan, tecrübesi ve karakteriyle takımımıza önemli katkılar sağlayacak bir oyuncu. Savunmamızı güçlendirmek ve hedeflerimize ulaşmak için bu transferi çok önemsiyoruz. Kendisine Vanspor ailesine hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçmesini diliyoruz" dedi.

2023-2024 sezonunda Esenler Erokspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Onur Özcan, sağlam defansif performansı ve liderlik özellikleriyle dikkat çekmişti.

Vanspor Teknik Direktörü Tahsin Tam Onur Özcan'ın transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Onur, bizim için çok önemli bir transfer. Savunmamıza tecrübesiyle ve kalitesiyle katkı katacak bir futbolcu. Takımımıza uyum sağlayacağından eminim. Onunla birlikte defans hattımızın daha da güçlendiğini söyleyebilirim” dedi.

Onur Özcan'ın transferi, Vanspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Taraftarlar, Özcan'ın tecrübesinin takımın başarısına büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Yeni sezon için büyük hedefler koyan Vanspor, Onur Özcan transferiyle birlikte kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yarışında iddialı olmayı hedefliyor.
Vanspor, Onur Özcan transferiyle birlikte yeni sezonda daha güçlü bir kadroya sahip oldu. Takımın hedefleri arasında şampiyonluk ve üst lig mücadelesi yer alıyor. Onur Özcan'ın tecrübesi ve yeteneği, Vanspor'un bu hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

32 yaşındaki Onur Özcan, bu zamana kadar Evrensekispor, Torbalıspor, Gölcükspor, Manavgatspor, Karacabey Belediyespor, Bucaspor ve Esenler Erokspor'da forma giydi.

Onur Özcan futbol hayatında oynadığı 322 maçta 24 gol kaydederken, 2 asist yapıp 78 maçta sarı kart, iki maçta ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Başarılı defans oyuncusu 26 bin 20 dakika sahada kaldı.

VANSPOR'UN TRANSFERLERİ

Bir yandan sezon hazırlıklarını, bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor şu ana kadar iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Muhammed Ali Doğan, kaleci Cantuğ Temel, Erdem Seçgin ile anlaşırken, dış transferde Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Ayberk Kaygısız, Massis Gülük, Devrim Taşkaya, Eren Albayrak, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Muhammed Ensar Çavuşoğlu, Batuhan Kör ve Onur Özcan'la anlaşma sağlayarak Kırmızı Siyahlı renklere kattı.

Bakmadan Geçme