ORSAY Konuklarını Ağırladı

Rıdvan Can
Orsay Edremit Konaklarının anahtarları yapılan temsili törenle hak sahiplerine teslim edildi. Temsili anahtar törenine Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, Orsay Yapı ortakları Van eski Baro Başkanı Orhan Av. Orhan Hamedoğlu, Av. İsmail Say, Nejdet Takva, iş adamları ve konut sahipleri hazır bulundu.
Temsili anahtar teslimi sırasında açıklamalarda bulunan Orsay Yapı ortaklarından Orhan Hemedoğlu, yaptıkları hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştıklarını söyledi. Edremit konaklarının söz verdikleri tarihte hazır hale getirdiklerini hatırlatan Hemedoğlu, elektrik, su ve doğalgaz gibi alt yapılarının tamamlandığını, su olmak üzere abonelik işlemleri için, önümüzdeki günlerde kurumsal firma yetkililerinin hak sahipleriyle temasa geçeceklerini belirterek, bu sürecin ardından teslimatın sorunsuz bir şekilde gerçekleşeceğini kaydetti.
Isınma, aydınlanma ve su sorunu olmayacak
Isınma, aydınlanma ve su sorununun yaşanmayacağını dile getiren Hemedoğlu, arıtma tesisinin de teslim tarihinden önce tamamlanacağını ifade etti. Bu yıl içerisinde parke taşı uygulamasını alt yapı uygulaması, doğa koşulları ve zeminin çökme riskine karşın uygun mevsimde yapma kararı almış aldıklarını hatırlatan Hemedoğlu, bununla beraber çevre uygulamasına ilişkin hatlar, bordür taşı uygulaması ile belirlenmiş olacağını kaydetti. Hemedoğlu, bu çalışmada zemini çamurdan arındıracak tedbirleri aldıklarını söyledi.
Site yönetimi konusunda yerleşme sürecinde yeniden bir değerlendirme yapmak üzere bir araya geleceklerini kaydeden Hemedoğlu, ortak giderlerin paylaşımı meselesinin de o zaman gündeme getireceklerini ifade etti. Hemedoğlu, yapımı tamamlanan konaklarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Hemedoğlunun konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.
Tören, düzenlenen kokteyl programı ile sona erdi. vanhaber, van, haber, van haber orsay yapı, edremit, konak, teslimat

Bakmadan Geçme