OTOBÜS VE MİNİBÜS SEFERLERİ ARTIRILSIN

Otobüs ve minibüs seferlerinin yetersizliğine tepki gösteren vatandaşlar, Van kalesi eski kale yolu güzergâhındaki seferlerin arıtılmasını istedi.

Emre Perihan

Uzun süredir yaşadıkları ulaşım sorunları için gazetemize şikâyetlerini ileten vatandaşlar yetkililere seslenerek, sorunlarının çözülmesini istediler. Van kalesi güzergâhında çalışan minibüs ve otobüslerin yeterli olmadığını ifade eden vatandaşlar, seferlerin artırılarak, mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

“Yetkililer sesimizi duysun”

Selimbey Mahallesi Eski Kale Yolu, Halilağa Mahallesi Gaziler Sokak, Kantarcıoğlu Sokak'ta ikamet eden vatandaşlar, toplu ulaşımda sorunlarla karşılaştıklarını belirterek, “Van Kalesi güzergâhında çalışan otobüs ve minibüsler yetersiz kalıyor. Her gün çok sayıda öğrenci okula geç kaldığı gibi bizlerde işimize geç kalıyoruz. Yaz aylarında sıcakta, kış aylarında soğukta çocuklarımızla araç beklemekten usandık. Bu yüzden büyük sıkıntı yaşıyoruz. Duraklarda dakikalarca bekleyenler, bindikleri otobüs ve minibüste çoğu zaman yer bulamıyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme