Özalp-Saray Derneğinde Mehmet Uçkan dönemi

İstanbul'da bulunan Özalp-Saray Kültür ve Dayanışma Derneği 5. olağan genel kurulu delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Genel kurulda Mehmet Uçkan başkanlığa seçildi.

Evren Doğruer

Van-İstanbul Özalp-Saray Kültür ve Dayanışma Derneği 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda, yeni yönetim kurulu belirlendi. Tek liste halinde gidilen genel kurul sonrasında başkan seçilen Mehmet Uçkan, destek verenlere teşekkür etti.

İstanbul Eseryurt'ta bulunan dernek binasında yapılan kongreye Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özbey, Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çelik, İstanbul'da bulunan Van Dernek başkanları, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Yarınlara daha güçlü yürüyeceğiz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan Özalp-Saray Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Uçkan, “Derneğimiz birliğini ve dayanışmasını sağlamış artık yarınlarda daha güçlü yürüyecek ve yeni projeleri geliştirecek uygulayacak konuma gelmiştir. Hep beraber kültürel faaliyetleri geliştireceğiz ve kadınlarımızla okuyan gençlerimizle daha güzel etkinlikler yapacağız. Bu projeleri hayata geçirmek için en başta siz değerli üyelerimiz olmak üzere Onursal Başkan Ekrem Eralmaç, İcra Kurulu Başkanı Hüsamettin Ağar, Nihat Bozkuş, Abdulgafur Erkaymaz, Erdal Ebinç, personellerimizden müdürümüz Fesih Yorulmaz ve Bahattin Öndere ve Yönetim Kadromuza Şükranlarımı Sunuyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Uçkan başkanlığında yönetim kuruluna Musa Önlüer, Turan Katıldı, Recep Tanrıtanır, Ali İhsan Özbey, İsmet Alagöz ve Nihat Taştekin seçilirken, yedek üyeliğe Emin Benöz, Bülent Kılıçal, Mustafa Yarar, Ahmet Ömürlü, Tevik Akta, Almadin Özkızmaz ve Yavuz Eldemir seçildi. Denetim kurulunda ise Cengiz Gürsel, Burhan Sayrım, Cengiz Ataç, Selahattin Alpat, Safi Çeliker ve Hilmi Ayan yer aldı.

Bakmadan Geçme