ÖZEL SERHAT'TAN TİYATRO ETKİNLİĞİ

Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu öğretmenleri, tiyatro etkinliği kapsamında öğrenci ve öğrenci velileri ile bir araya geldi.
Özel Serhat Eğitim Kurumları, öğrencilerinin moral ve motivasyonunu arttırmak, öğrenci velilerini bir araya getirmek ve yoğun maratona soluk vermek amacıyla ‘Geleneksel Tiyatro-Kukla Gösterisi-İllüzyon-İbiş Oyunu’ etkinliği programı hazırladı. Gündüz lise öğrencilerine, akşam ise ilköğretim öğrencilerine olmak üzere toplamda 3 saat süren bir program hazırladı. Özel Serhat Lisesi'nde gerçekleştirilen programa veliler ve öğrenciler tarafından ilgi oldukça yoğundu. Yaklaşık 300 kişinin izlediği programda öğrenciler oldukça eğlendi.
Etkinlikle ilgili bilgi veren Özel Serhat Nevbahar İlkokulu Müdürü Mehmet Yıldız, “Amacımız yoğun bir programla çalışan öğrencilerimize yönelik bir motivasyonlarını arttırmaydı. Bunu da başardık. Öğrencilerimizin ve velilerin ilgisi büyük. Hafta içinde kitap okuma ve kermes etkinliklerimiz olmuştu. Bu etkinliği ilerleyen günlerde çok daha farklı ve özel programlar takip edecek” dedi.vanhaber, van, haber, van haberserhat eğitim kurumları, öğretmen, tiyatro

Bakmadan Geçme