Özel Van Final Temel Lisesinde karne heyecanı

Türkiye'de eğitimde 36. yılını tamamlayan Final Eğitim Kurumları Van Şubesi bu yıl ilk kez öğrencilerine karne vermenin heyecanını yaşadı.

Rıdvan Can

Van'da binlerce öğrenciyi hayallerine kavuşturan Final Eğitim Kurumları yılların dershanecilik tecrübesini, dershanelerin temel liselere dönüştürülmesiyle Final Temel Lisesi olarak devam ettiriyor.

Özel Van Final Temel Lisesi Müdürü Erol Etlan iyi bir gelecek temeli oluşturma yolunda yaptıkları hizmetin meyvelerini almanın gurur verici olduğunu belirterek, öğrencilerinin en iyi noktaya ulaşması konusunda kararlı olduklarını söyledi.

'İlimizin eğitimine katkı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz'

Özel Van Final Temel Lisesi Müdürü Erol Etlan,'Öğrencilerimize öğretim programlarımızla birlikte yeni yapılanma içinde eğitim tecrübemizi de ekleyerek iyi bir gelecek temeli oluşturma yolunda yaptığımız hizmetin meyvelerini almak gurur verici bir durumdur. Temel lise olarak öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitim sayesinde öğrencinin takviye eğitim alma ihtiyacını da ortadan kaldırmış olup öğrencinin sosyal hayatında destekleyici programlarla öğrencilerimizi en iyi noktaya ulaştırma konusunda kararlıyız. Bu programlarla ilimizin eğitimine katkı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesile ile ilimizde eğitim gören tüm öğrencilerimize başarılar diler, mutlu bir tatil geçirmelerini temenni ederiz' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme