Özel Van Sağlık Kabini Açıldı

Hastane öncesi veya sonrası tamamlayıcı, önleyici, koruyucu ve yardımcı sağlık hizmeti vermek üzere açılan sağlık kabini 7 gün 24 saat açık olacak.

Özel haber/Rıdvan CAN

Sağlık Memurları Ahmet İpin, Ahmet Yıldırım, Yunus Hasar ve Laborant Hivren İpin'den oluşan Özel Van Sağlık Kabini hizmete açıldı.

Açılışta konuşan kuruculardan Sağlık Memuru Ahmet İpin Sağlık Kabininde sünnet, sonda, tansiyon takibi, serum, her türlü pansuman, enjeksiyon, kulak yıkama, gebe ve çocuk izlenimi, kan grubu ölçümü, hemoglobin ölçümü, kan şekeri, kolesterol ölçümü, sonda, gebelik testi, evde hasta bakımı ve takibi hizmeti vereceklerini söyledi.

Hastane öncesi veya sonrası tamamlayıcı, önleyici, koruyucu ve yardımcı sağlık hizmeti vereceklerini belirten Ahmet İpin, “ Sağlık mesleğinin içinden gelen bir ekibe sahibiz. Sağlığın temel gereklerinden ödün vermeden, tecrübeli ve güler yüzlü personelimizle değerli halkımıza sağlık hizmeti vereceğiz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırıp, sağlıklı ve mutlu bir hayata kavuşmalarını sağlamak için çalışacağız. İhtiyaç halinde işyerlerine ve evlere giderek sağlık hizmeti sunacağız. . Dr. eşliğinde kooterli komplikasyon gelişmeden sünnet yapmaya başladık” diye konuştu.

Kazım Karabekir Caddesi Ercişli Emrah 2. Sokak Vitamin Market yanı Truva apartmanı alt katında Van halkının hizmetine açılan Özel Sağlık Kabini personeli istek halinde ev ve iş yerlerinde 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Bakmadan Geçme