Pantolon Modelleri

Coloche her tarzdan kadına birbirinden şık pantolon modelleri sunmaya devam ediyor. Ünlü giyim markası Coloche hazırlamış olduğu yeni sezon ürünleri ile görenleri büyülüyor. Şalvar pantolon modelleri asimetrik paçaları ve farklı renk seçenekleri ile yerini almış durumda. Site üzerinde kadınların dört mevsim kullanabilecekleri modeller olduğu gibi yaz aylarında tiril tiril bir pantolon isteyenlere yönelik hazırlanan modeller de bulunmaktadır.

Tek renk pantolonların yanı sıra desenli modeller de yaz aylarında çokça tercih edilmektedir. Ayrıca site üzerinde şalvar modellerine asimetrik kesimlerin de eklendiği görülmektedir. Havuç pantolonlar da son yıllarda çok fazla tercih edilmektedir. Pudra, mavi, gül kurusu gibi farklı renkleri mevcut olan havuç pantolonların tunikli takım versiyonları da mevcuttur.

Ancak bol paça pantolonların babet gibi ayakkabılar ile kombine edilmesi halinde boyunuz olduğundan da kısa gözükebilir. Bol paça, bel lastikli ve yüksek belli ancak kısa paçalı modelleri tercih etmeniz boyunuzun daha yüksek görünmesine yardımcı olacaktır. https://www.cloche.com.tr/kadin-pantolon-modelleri bağlantısı üzerinden pantolon modellerini inceleyerek dilediğiniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme