PAZAR ESNAFININ SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Van Perşembe pazarı esnaflarının başvurusu üzerine pazar alanı ve pazara çıkan yolları asfaltlayan Van Belediyesi, çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından pazarı ziyaret eden Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, kentte bulanan pazarların sorunlarını çözmek için bir komisyon kurduklarını ve bu sorunları kısa bir sürede çözeceklerini belirtti.
Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ve belediye başkan yardımcıları İstasyon Mahallesi'nde kurulan Perşembe Pazarı'nı ziyaret ederek, esnaflar ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Abi ve beraberindekileri Pazarcılar Derneği Başkanı M.Emin Arı ve pazar esnafları karşılayarak ziyaretlerine eşlik etti. Pazarın tamamını gezen Abi ve beraberindekiler pazar esnafının ile alış veriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.
Semt pazarı esnafları adına Pazarcılar Derneği Başkanı M.Emin Arı, belediyeye teşekkür etti. Belediye yetkililerinin kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyleyen Arı ''Bize verdikleri sonsuz destekten dolayı hepsine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye yetkililerine sorunlarımızı ilettik onlarda bize yardımcı oldular. Bundan sonrada olacaklarını ve sıkıntılarımızı gidereceklerini söylediler. Bundan çok memnunuz'' diye konuştu.
Semt pazarları için gerekli çalışmalar yapılacak
Semt pazarlarındaki sorunların hepsini gidermek için bir komisyon kurup yapılan tespitlerden sonra pazardaki sorunların tamamını gidereceklerini söyleyen Abi ise esnaftan biraz sabır istedi. Semt pazarlarının kurulduğu tüm alanların asfaltlanacağını, buradaki insanların daha iyi bir şekilde işlerini yapabilmeleri içinde gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. Abi, belediye olarak ellerinden gelen tüm destekleri vereceklerini söyledi.
Mahalleli kadınlardan yol talebi
Abi ve beraberindekiler semt pazarının tamamını gezdikten sonra kendilerini semt pazarının girişinde bekleyen mahalle kadınlarıyla bir araya geldi. Kadınların yoğun ilgisi karşılanan belediye yetkilileri mahalleyi gezerek kadınların sorunlarını yerinde dinledi. Yapılan mahalle gezisinden sonra kadınların mahallede asfaltlanmasını istedikleri bazı sokakların asfaltlama sözünü veren Abi, önümüzdeki sezonda mahalledeki tüm sorunların giderileceği söyledi. vanhaber, van, haber, van haber pazar esnafı, sorun, asfalt, sabri abi
Yorumlar 1

Bakmadan Geçme