Perihanoğlu ve Dökmetaş ailesinin mutlu günü

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan'ın oğlu Öncü Perihan, önceki gün Nihan Dökmetaş ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Hacı Yılmaz

Ankara'da yapılan düğün törenine, siyaset, bürokrat ve iş dünyasının yanı sıra, Van, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Alanya, Sivas, Konya gibi farklı illerden davetliler katılarak, gece geç saatlere kadar eğlendiler.

Van'ın önde gelen ailelerinden Erdal Perihan'ın oğlu Öncü Perihan, Nihan Dökmetaş ile hayatını birleştirdi. Ankara'da yapılan düğüne birçok siyasetçi ve işadamı katılırken, yöresel halk dansları ve halaylarıyla düğüne renk kattılar.

Ankara'da düzenlenen muhteşem düğüne çiftin aile dostlarının yanı sıra AK Parti 22. Dönem Van Milletvekili Yekta Haydaroğlu, AK Parti 23. Dönem Van Milletvekili İkram Dinçer, Vanlı İşadamı ve Hilton Oteli sahibi Kurtuluş Akay, Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, Doktor Ramazan Esen, Doktor Saim Odabaşı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Rıfkı Karatay, Av. Hikmet Kandemir, İçişleri Bakanlığı Ulusal ve Uluslararası Güvenlik Daire Başkanı Can Ozan Tuncer, By Dem Okulları Sahibi Bahri Yıldızbaş, Vansesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İkram Kali, Spor Müdürü Rıdvan Can, Ankara'da yaşayan ve Ankara dışında bulunan Vanlılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Nikâh Memuru Şadiye Çelik'in kıydığı nikâhta, Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu ve Sonat Bağcan Taneri gelin Nihan Dökmetaş'ın şahitleri olurken, Kimya Müh. Ümit Perihan ve Av. Hikmet Kandemir ise damat Öncü Perihan'a şahitlik yaptı. Nikâhın ardından havai fişek gösterileriyle genç çiftlerin mutlulukları akşamın karanlığında gökyüzündeki parıltılarla doruk noktaya ulaştı.

Öte yandan gelin Nihan Dökmetaş'ın babası Salih Dökmetaş, Annesi Ayla Dökmetaş, Ağabeyi Eren ve yengesi Özden Dökmetaş, damat Öncü Perihan'ın babası Erdal Perihan, Annesi Handan Perihan, kardeşi Samet Perihan'da düğüne renk katan isimler oldu.

Gece geç saatlere kadar eğlenen davetliler yeni çiftlerle beraber unutulmaz bir gece yaşadılar.

Nihan Dökmetaş ve Öncü Perihan çifti düğün törenine katılan ve mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkür etti.

Öte yandan, çeşitli nedenlerle düğüne katılamayan davetliler çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere çelenk, telgraf göndererek ve telefonla arayarak mutluluklar dileyip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vansesi Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme