Rolex Saat

1905 yılında İngiltere'den tüm dünyaya yayılan ve prestijin adı olan ürünlerden bir tanesi hiç şüphesiz rolex saatürünleridir. Kaliteli bir yaşamın ve varlığın simgesi olmasının yanı sıra kaliteli ve güvenilir bir işçilik ile üretilen bu dayanıklı saatler günümüzde bile birçok şarkıya, hikâyeye, filme konu olmuş ve statü gösteren bir emare olarak karşımıza çıkmaktadır. Rolex saatler, tüm dünyada gelişen ürünlerin taklidi olan replika sektörü yüzünden ilginç bir durumla karşı karşıya kalmış olsa da herkesin zihnine kodlanmış olan itibarını kaybetmiyor. Bunun sebebi de kendine has özellikleri, sağlamlığı, fiyatı gibi nedenleri gösterebiliriz. Eğer sizde statünüzün ya da yaşam kalitenizin önemi ile ilgileniyorsanız rolex saat kullanırken öncelikle kullanılan çeliği incelemeniz gerekmektedir.

Rolex Saat Modelleri

Kendine has bir formül ile üretilen çelik orijinal rolex dışında hiçbir saatte bulunmaz. Bu en büyük belirgin özelliktir. Bunun dışında saatin parlaklığı ve boyama işçiliğinden ziyade lazer işçiliğinin olduğu noktalarda orijinal rolex'i replikalarından ayıran özellikleridir.Rolex, 100 yılı aşkın süredir çıkagelen üretimini tamamen prestijli ve özel yapım saatlerine borçludur. Kalite benzersizdir deneyimini yeniden tanımlayan bu saatlerin fiyatları da kullanım alanı, çeşitliliği ve prestij durumuna göre farklılıklar göstermektedir.

Rolex Saat Fiyatları

Kadınlar, erkekler, çocuklar, kişiselleştirilebilme gibi etkenler bir araya geldiğinde rolex saat fiyatlarıkonusunda geniş bir aralık ile karşılaşacağınızı bilmelisiniz. Fiyat aralığı 30 ile 40 bin TL aralığından başlayıp 5 milyon TL fiyata kadar çıkabilmektedir. Bu kadar geniş bir fiyat aralığının arkasında saatin tarihi önemi, kullanılan malzeme (altın vb.) özel üretim ürünleri, kullanılan değerli taşlar gibi faktörler belirlemektedir. Fiyatını belirleyen tek etken yukarıda saydıklarımız ile sınırlı değil tabii ki. Asıl bu kadar değerli olmasının sebebi ise saatleri kullanacak olan insanlara yani müşterilerine verdikleri önem ile alakalıdır. Bir saatin üretimi için harcanan mesailer, testler, araştırma geliştirme çalışmaları, kullanılan malzemelerin kalitesi, kendi altınını üreten bir firma olması fiyatların bu kadar yüksek olmasındaki başka faktörlerdir. Kullanım amacının dışında birçok kişi tarafından koleksiyon amacı ile alınan rolex saatler bu yönden de fiyatların yüksek olması konusunda oldukça haklı bir yere sahip.

Bakmadan Geçme