Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan'dan VASKİ'ye sert tepki

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, VASKİ tarafından 14-20 Ağustos tarihleri arasında bakım onarım çalışmaları kapsamında yapılması planlanan su kesintisinin ileri bir tarihe ertelenmesiyle ilgili açıklama yapılmamasına tepki gösterdi.

TAKİP ET

Yalçın Arpa

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 14-20 Ağustos tarihleri arasında Edremit ilçesine bağlı Eski Cami, Yeni Cami, Eski TOKİ, Elmalı, Mülk, Çiçekli, Kıyıcak, Dilkaya, Enginsu, Andaç, Dönemeç, Köklü, Yeni, Köprüler, Selahattin Eyyubi, Süphan, Kavurma, Memursen TOKİ ve Kurubaş mahalleleri, İpekyolu ilçesine bağlı Karşıyaka, Hacı Bekir, Bostaniçi TOKİ, Kevenli TOKİ, Serhat, Şerefiye, Vali Mithat Bey, Buzhane, Seyyit Fehim Arvasi, Bostaniçi, Esenler, Sıhke TOKİ, Alipaşa, Cevdetpaşa, Cumhuriyet, Hafiziye ve Bahçıvan mahalleleri, Tuşba ilçesine bağlı Şemsibey, Kalecik TOKİ, Altıntepe, Abdurrahman Gazi, Beyüzümü, İstasyon, Seyrantepe ve Akköprü mahalleleriyle organize sanayi ve oto sanayi bölgesi ile Gevaş ilçesine bağlı Uğurveren, Atalan, Selimiye, Bahçelievler mahallelerinde uygulanacak su kesintisi ileri bir tarihe ertelendiği iddia edildi.

“VASKİ YÖNETİMİ KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ”

Konuyla ilgili açıklama yapmayan VASKİ'ye tepki gösteren Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, “14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 6 günlük su kesintisi iptal edildi diye yazılıp çiziliyor. Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı için birçok kişinin kafası karışık. Çok mu zor iki satırlık bir açıklama yapmak? Bu kadar vurdumduymazlık olamaz. VASKİ yönetimi acilen değişmelidir. Görevde bulunan yönetim de kendine çekidüzen vermeli. İnsanlara tepeden bakmayı bıraksınlar. Halkı, insanları yok sayamaz. Bu insanların vergileriyle maaş alanlar milletin efendisi değil hizmetkarıdır. VASKİ su kesinti kararının ertelenmesiyle ilgili kamuoyunu derhal bilgilendirmelidir” dedi.

Bakmadan Geçme