Sağlık Bakanlığı heyetinden Van'da incelemeler

Sağlık Bakanlığı'ndan Uzm. Dr. Tuğba Güler Sönmez ve heyeti, Van İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek halk sağlığı birimlerinin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Uzm. Dr. Tuğba Güler Sönmez, Dr. Kanuni Keklik ve Ekrem Sağtaş, Van İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Halk Sağlığı Hizmet binasına bir inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun'un eşlik ettiği ziyarette daire başkanları, binada yürütülen çalışmaları yerinde gözlemleyerek halk sağlığı hizmetlerinin işleyişine dair detaylı bilgi aldı. Ziyaret kapsamında, halk sağlığının tüm süreçleri, iş akışı ve birimlerin ihtiyaçları gibi konular değerlendirilirken, mevcut uygulamaların daha da iyileştirilmesine yönelik öneriler alındı.

Bu temasların ardından, Van İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle yapılan değerlendirmelerde, halk sağlığı hizmetlerinin verimliliğinin artırılmasına yönelik iş birlikleri ve gelecekteki projelere dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme