ŞAMPİYON İNSAN KAYNAKLARI BİRİMİ

İpekyolu Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvası muhteşem bir final maçıyla sona erdi.

Rıdvan Can

İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan'ın öncülüğünde bu yıl ilki gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvasında 10 takım yaklaşık 60 gün ter döktü. Personelin mesai saatleri dışında sosyal aktivitede bulunmasını sağlamak, kaynaştırmak ve birim müdürlükleri arasında spor ve dostluk içinde bir rekabet ortamı oluşturmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası Çevre Koruma Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü arasında oynanan ve kıyasıya geçen final maçıyla tamamlandı.

Vali Yardımcısı Sinan Aslan ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün yanı sıra birçok birim amiri ile belediye personellerinin ve çok sayıda sporseverin izlediği final maçını 5-4'lük skorla rakibini yenerek şampiyonluk kupasını kaldıran İnsan Kaynakları Müdürlüğü oldu. Çevre Koruma Müdürlüğü turnuva ikincisi olurken, Zabıta Müdürlüğü ise üçüncü oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI BAŞKAN ÖZTÜRK VERDİ

İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, güzel geçen maçın ardından yaptığı konuşmada, “Bir turnuvanın daha sonuna geldik. Yaklaşık 60 gündür bu turnuva devam ediyordu. 10 takımımız bu sahada ter döktü. Ben bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen birim müdürlerimize bu sahada yaklaşık 60 gündür ter döken bütün futbolcu kardeşlerime ve final maçında bu sahayı şereflendiren tüm seyircilerimize, maçlarımızı yöneten Van İl Hakem Kurulu Başkanı ve hakemlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kupa törenine geçildi. Şampiyonluk kupasını Başkan Öztürk'ün elinden alan İnsan Kaynakları Müdürlüğü futbolcuları Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Bakmadan Geçme