ŞAMPİYON VAN ALTAYSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Gevaş Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Van etabı sona erdi. Futbol Ligi Van Etabı'nın şampiyonluk sevincini yaşayan Van Altayspor Kulübü 16 Ekim'de Türkiye şampiyonasında Van'ı Antalya'da temsil edecek.

Rıdvan Can

Gevaş sahilinde düzenlenen plaj futbolu turnuvasına Gevaş Belediyespor, Gevaş Gençlik Merkezi, Dicle Teknikspor ve Van Altayspor kulübü takımları katıldı. 5 gün süren maçlar sonucunda finalde Gevaş Gençlikspor'u 8-3 gibi farklı skorla geçen Van Altayspor kulübü 16 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Van'ı temsil edecek.

KUPA ALTAYSPOR'UN

Final'de Van Altayspor ve Gevaş Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı karşılaşmayı Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ve çok sayıda futbolsever izledi. Kıyasıya geçen mücadelede güçlü rakibini 8 –3 yenen Van Altayspor şampiyon oldu.

Plaj futbolu turnuvasına ilk kez katılan Van Altayspor Kulübü'nün tecrübeli antrenörü ve takım kaptanı Ferhat Yıldırımçakar, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını takım arkadaşları ile birlikte kaldırdı.

Futbol Ligi Van etabı şampiyonu Van Altayspor 16 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye plaj Şampiyonasında Van'ı temsil edecek. Van Altayspor deneyimli antrenörü Ferhat Yıldırımçakar öncülüğünde çalışmalarını Gevaş ve Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü Su Sporları Merkezinde plaj futbol sahasında aralıksız sürdürüyor.

Gazetemize konuşan Van Altayspor kulübü antrenörü Ferhat Yıldırımçakar, Gevaş Belediyesi ve TFF tarafından ortaklaşa düzenlenen Van etabı plaj futbolu turnuvasına ilk kez katıldıklarını belirterek, “Turnuvada çok iyi mücadele ettik. Rakiplerimizi saf dışı bırakarak, 2019-2020 Van etabı şampiyonu olduk. 16 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye plaj futbol şampiyonasında Van'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme