Şampiyonluk hedefini tekrar yakalayacağız

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 18. Haftasında deplasmanda karşılaştığı zorlu Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından dün Van Ferit Melen Havaalanı'nda Kara Kobra Taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı. Teknik Direktör Feyyaz Uçar, 'Yönetimimizle birlikte çalışıp, transferlerimizi de nokta transferler yapıp sezon başında var olan şampiyonluk hedefini tekrardan yakalayacağız' dedi.

Rıdvan Can

200 yakın kara kobra taraftarların Van Ferit Melen Havalimanında Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve futbolcuları çiçeklerle, tezahüratlarla karşıladı.

Van Ferit Melen Havalimanında bir araya gelen yaklaşık 200 Kara Kobra Taraftarı, Başkan Ercan Dülger yönetiminde takımı karşıladı. Zorlu Ankara deplasmanında 1 puanla dönen Van Büyükşehir Belediyespor'u taraftarlarda 'Şampiyon Vanspor' tezahüratları ile karşıladı.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarının tamamlayarak Ankara'da zorlu maça çıkan Van Büyükşehir Belediyespor Gökhan Ünal'ın ayağından bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı. Dün Ankara'dan Van'a dönen yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular taraftarlar tarafından çiçeklerle ve coşkuyla karşılandı.

Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular daha sonra Maraş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde yapılan şehir turunun ardından Şahabettin Özarslaner tesislerine geçti.

"Vanlılara değişik bir takım seyrettireceğiz"

Burada açıklamalarda bulanan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, coşkulu karşılamadan dolayı Vanlılara teşekkür ederek, "Bizler için çok güzel bir jest oldu. Öncelikle Van halkına ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağız. Sezon hazırlığımız bitti ve ilk maçımızı deplasmanda oynadık. Bundan sonra buradayız. Deplasmanda 7 içeride ise 9 maçımız var. Bunu bir avantaj olarak görüyoruz. İnşallah transferlerimizde gelince çok daha değişik bir takım seyrettireceğiz Vanlılara. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bundan dolayı bu karşılama töreni çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluk hedefini tekrardan yakalayacağız"

Hafta sonu oynana ve 1 puan alınan Ankara Demirspor maçını da değerlendiren Uçar, "Ankara'da yenilmemiz gerekiyordu. Penaltı golü ile maçta geriye düştük. Bizi mutlu eden, sevindiren takımımızın ikinci yarıda direnç vermesiydi. Dedim gibi eğer hedefiniz varsa mutlaka bir şekilde puan almalısınız. Puantajımızda maalesef ilk yarı puan kaybını fazla yaşamışız. Hazırda kredimiz yok. İnşallah el birliği ile bunun üstesinden geleceğiz. Daha iyi bir takım olmak için mücadele edeceğiz. Yönetimimizle birlikte çalışıp, transferlerimizi de nokta transferler yapıp sezon başında var olan şampiyonluk hedefini tekrardan yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımıza layık olmaya çalışılacağız"

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk taraftarlar tarafından coşkuyla karışlamaları konusunda yaptığı açıklamada, "Takım ve teknik heyetin coşkuyla, çiçeklerle karşılanması çok güzel oldu. Taraftarımıza layık olmaya çalışılacağız. İyi bir takım olduk. Yeni transferlerimizle takımı daha da güçlendirdik. Hafta sonu kendi hasamızda ve seyircimizin karşısında Kırıkhanspor'u güzel bir futbolla yenerek taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımıza ve Van halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Takım daha sonra Feyyaz Uçar yönetiminde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bakmadan Geçme