Sanat Galerisi İstanbul Etkinlikleri

İstanbul birçok konuda olduğu gibi sanat konusunda da çok gözde bir şehrimizdir. Yurt dışından ve yurt içinden gelen onlarca sanatçı eserlerini sanatseverler ile buluşturmak için İstanbul kentini tercih eder. Türkiye'nin dünyaya açılan sanat şehridir.

Sanat galerisi İstanbul şehrinde sanatçıların eserlerini rahat bir şekilde sergileyebilecekleri yerdir.Sanat galerileri sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren kültür merkezleridir.Sanat galerisi İstanbul şehrinin birçok uygun yerinde açılabilir. Uygun organizasyonlar ile sanat eserleri görücüye çıkarlar.

Sevil Dolmacı Sanat Galerisi İstanbul

Sevil Dolmacı önemli bir akademisyendir. Lisans ve yüksek lisans sahibi önemli bir sanat insanıdır. Akademik eğitimini sanat tarihi üzerine almıştır. Ayrıca kraliyet sanat akademisinde de eğitim görmüştür. Çağdaş sanat alanında uzmanlaşmıştır. Sanat yatırımına ve projelere danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Sevil Dolmacı aldığı detaylı eğitimlerden sonra Türkiye 'de birçok projeye danışmanlık yapmıştır. Demirören Group Sanat Danışmanlığı, Kabakçı Koleksiyonu bunlardan bazılarıdır.

Sanat Galerisi İstanbul mega kentinde Sevil Dolmacı danışmanlığında bazı dönemlerde açılmaktadır.Ali Cihan Kayalıoğlu sanatçısına ait 'diyalog' eseri sevil Dolmacı danışmanlığında seramik sanatını sevenler ile buluşmuştur.Sevil Dolmacı'dan danışmanlık talep ediyorsanız https://sevildolmaci.com.tr/tr/ linkine tıklayın.

Bakmadan Geçme