Sarıca: 'Elbakspor'un hedefi üç puan'

Van Elbakspor (Başkalespor) Teknik Direktörü Battal Sarıca, geçen hafta sonu saha kapama cezalarından dolayı Tatvan'da konuk ettikleri ligin güçlü takımlarından Diyarbakır 1968 spor takımını farklı skorla mağlup edip 3 puanla dönmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Rıdvan CAN

Elbakspor'un Tecrübeli Teknik Direktörü Battal Sarıca, 5-0 kazandıkları Diyarbakır 1968 spor maçının ardından Vansesi gazetemize yaptığı değerlendirmede, 'ligin ilk maçında iyi oynamalarına rağmen kalemizde gördüğümüz talihsiz bir golle 1-0 yenildiklerini ifade ederek, ligin ikinci maçını yani Diyarbakır 1968 spor'u çıkış olarak gördüklerini ve sahada istenilen futbolu ortaya koyarak güçlü rakibimizi farklı yenerek ligde ilk galibiyetimizi aldığımızı hafta sonu deplasmanda yine ligin güçlü ekiplerinden Ağrı Gençlerbirliği spor ile karşılaşacaklarını bu deplasmandan da üç puanla döneceklerini söyledi.

Sarıca, şampiyonluk hedefiyle yeni sezona başladıklarını takıma yeni takviyelerin yapıldığını hatırlatarak bu sayede daha güçlü bir takım haline geldiklerini söyledi. Her maça olduğu gibi Ağrı Gençlerbirliği deplasmanına da galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Sarıca, 'Rakibimiz bulunduğu konum itibariyle tehlikeli ve zor bir ekip. Her an her şey yapabilecek nitelikte rakibimize karşı hazırlıklarımızı tamamlayıp çıkacağız tek düşüncemiz üç puan' dedi.

Bakmadan Geçme