Şehit Çocukları için yardım kampanyası

İzmir Dernekleri Konfederasyonu Şehit ailelerinin çocukları için 'Yaş aldıkça iki elin olduğunu keşfedersin Bir tanesi kendine yardım eder, diğeri başkalarına' temasıyla yardım kampanyası başlattı.

Vansesi Haber Merkezi

Vansesi yazarlarından Kişisel Gelişim Uzmanı Nejla Gülay'ın gönüllü olarak görev aldığı İzmir Dernekleri Konfederasyonu, 'Yaş aldıkça iki elin olduğunu keşfedersin; Bir tanesi kendine yardım eder, diğeri başkalarına' temasıyla Mardin´de bulunan Şehit ailelerin çocukları için yardım kampanyası başlattı.

Konfederasyon tarafından başlatılan kampanyada kullanılmamış giysi, eğitim gören çocuklar için kırtasiye malzemeleri ve maddi bağış kabul ediliyor. Federasyon yetkilileri kampanyanın 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar devam etmesinin planlandığını söylediler.

Yeni giysi, okul malzemeleri bağışında bulunmak isteyen yardımseverler kolilerini Mustafa Kemal Sahil Bulvarı No: 147 Karataş/Asansör durağı adresine gönderebilirler. Maddi bağışta bulunmak isteyenler ise Federasyonun T.Vakıflar Bankası Güzelyalı Şubesi'ndeki TR640001500158007303804492 TL hesabına yatırabilirler.

Bakmadan Geçme