ŞEVGİNLER GROUP'TAN BÜYÜMEYE DEVAM

Türkiye'nin önemli markaları arasında yer alan, yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Şevginler Group büyümeye devam ediyor. Gazetemizi ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, 'Fabrikamız kurulduğu günden bu yana ilimizde ve bölgemizde yaptığı yatırımlarla büyüyerek yoluna devam etmiştir. Van'da şuanda lisanslı depoculuk yapıyoruz. 40 milyona yakın yatırım yaptık. 1 ay içerisinde bu yatırımımızı tamamlayarak hizmete açacağız. Açılışımıza inşallah Cumhurbaşkanımızda katılacak' dedi.

Burhan Ergin

Gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulunan Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin “Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanına ürünlerimizi gönderiyoruz. Ürünlerimiz halkımız tarafından ilgiyle karşılanıyor. Halkımız yıllardır kalitemizi benimseyerek ürünlerimizi tercih ediyor. Ürünlerimiz son derece kalitelidir” diye konuştu.

“Van'a 40 milyonluk yeni yatırım yaptık”

Van'da yaptıkları yatırımlara değinen Şevgin, “1987 yılında girişimde bulunduk ve Van'a yem fabrikasını kurduk. Bir yıl sonra ilimizde un fabrikasını hizmete açtık. 2 yıl sonra Ankara'da yem fabrikası kurduk. 1 yıl sonra şeker fabrikasını getirdik. Yem fabrikalarımız şuanda son teknolojiyle hizmet veriyor. Un fabrikamız hizmet vermeye devam ediyor. Van'da şuanda lisanslı depoculuk yapıyoruz. 40 milyona yakın yatırım yaptık. 1 ay içerisinde bu yatırımımızı tamamlayacağız. Toprak Mahsulleri Ofisi ve Ticaret Bakanlığı ile Şevginler Group olarak bir sözleşme yaptık. Van'da Toprak Mahsulleri Ofisi'ni biz Şevginler temsil ediyoruz. Köylünün arpası, mısırı, buğdayı bizim depolarımıza emanet olarak teslim edilecek. Depolarımız 60 bin tonluktur. Bu yatırımımızın açılışını inşallah önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanımız yapacak. Çiftçiler artık ürünlerini istediği fiyattan satabilecek. Van'dan günlük olarak bölgeye 150-200 kamyon arpa, mısır, buğday göndereceğiz. Bölgede 7 il bize bağlıdır. Bir aya kadar bu yatırımımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Şeker Fabrikası'nı Van'da beceremedik. Van'dan Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Gaziantep'e şeker satamadık. Şeker fabrikamızı Ankara'ya taşıyarak ülkemizin her tarafına şuan şeker veriyoruz. Şuanda Ankara Kahramankazan'da fabrikamız üretim yapıyor. Türkiye'deki bütün Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde şuanda Şevginler şeker satılıyor. Bu şekerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de veriyoruz. Türkiye Şeker Fabrikaları'nın da mallarını dağıtıyoruz. Ham maddeyi de devlet fabrikalarından alıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Van'ımızın büyümesine, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunuyoruz”

Şevginler Group olarak her zaman üretimle, istihdamla, ürünleriyle konuştuklarını söyleyen Şevgin, “Şevginler Group Türkiye'nin önemli markalarından biri oldu. Ticaret hayatımın 50. yılındayım. 250 istihdam oluşturuyoruz. Şuana kadar 210 civarında personelimiz emekli olmuştur. Bunu hiçbir özel sektörde göremezsiniz. Van'ımızın büyümesine, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunuyoruz. Biz Van'dan kazandık, Van'a yatırım yapıyoruz. Vanlılardan kazandık, Vanlıları istihdam ederek yatırım yapıyoruz. Şehir merkezinde gezdiğimde hiç tanımadığım insanlar selam veriyor. Kimsiniz diye soruyorum, bana babası, ağabeyi veya akrabasının yanımda çalıştığını söylüyor. Şuan bölgede bin bayiimiz bulunmaktadır. Şevginler Group olarak her zaman üretimimizle, istihdamımızla, ürünümüzle konuşuruz” dedi.

“Deprem bölgesine yardım göndermeye devam edeceğiz”

Şevgin son olarak şunları söyledi; “Bir araba yem, bir kamyon su, bir araba gıda gönderdik. 20 milyon TL nakit desteğinde bulunduk. 500 kilo yoğurt gönderdik. 12 milyon TL kira desteğinde bulunduk. 5 bin TL'lik giysi gönderdik. Van depremini yaşadık. Depremi kimse bizden iyi bilemez. Van'da deprem olduğu zaman çocuklarımla araçta yattık. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesine yardım göndermeye devam edeceğiz. Oradaki insanlara destek olmak hepimizin görevidir.”

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme