SEVİMLİ: SEÇİM SONUÇLARI VAN'A HAYIRLI OLSUN

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) üyesi Vanlı iş adamı İshak Sevimli, 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçim sonuçlarını gazetemize değerlendirdi. Yaşanılabilir bir Van için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Sevimli, sonuçların Van'a hayırlı olmasını diledi.

Rıdvan Can

Yerel seçim sonuçlarına değinen TÜSİAD üyesi ve Sevimliler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İshak Sevimli, "Doğup büyüdüğüm memleketim Van'da seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde huzur içinde tamamlanmış olması son derece sevindiricidir. Yaşanılabilir bir Van için birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ekonomisine odaklanmalıyız. Sandıktan çıkan sonuçların Van'a hayırlı olmasını dilerim" dedi.

"Millet iradesini ortaya koymuştur"

Vatandaşların sandığa giderek iradesini ortaya koyduğunu belirten Sevimli, "Türkiye önemli bir seçimi daha başarılı bir şekilde geride bırakmıştır. Katılım oranının yüksek düzeyde olduğundan dolayı demokrasi açısından son derece önemlidir. Seçimlere katılım oranının yüksekliği, halkımızın sandığa ve siyasete olan güvenini bir kez daha ortaya koymuştur. Özellikle ilimizde seçim çalışmaları kapsamında siyasi partiler ve adaylar seçim sürecinde yoğun bir çalışma yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında temsil ettikleri partilerinin tanıtımını yaparak, projelerini ortaya koyarak çeşitli vaatlerde bulundular. Halkımız büyük bir olgunluk içinde sandığa giderek, partilerin ve adayların ortaya koydukları projelerine ve vaatlerine göre son sözü söyledi. Seçim sonuçlarına göre, millet iradesini ortaya koymuştur" dedi.

Vanlı işadamı Sevimli, seçimlerde kazanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Bedia Özgökçe Ertan ve Mustafa Avcı başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine ve muhtarlara başarılar diledi.

Bakmadan Geçme