Sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci el piyasasının parıltısı: işte en iyi ikinci el modeller

Son dönemde sıfır araç fiyatlarındaki sürekli artış nedeniyle, birçok vatandaş ikinci el araç piyasasına yöneliyor. Bu durum, ikinci el araç almayı düşünenlerin hangi modellere odaklanmaları gerektiği konusunda merak uyandırıyor. İşte, uygun bir bütçe ile ikinci el piyasasından alınabilecek en iyi araçlar...

Otomotiv sektörü, tarihinin en dalgalı dönemlerinden birini yaşıyor ve araç sahibi olmak isteyenler tekrar ikinci el piyasasına yöneliyorlar. Daha uygun fiyatlı araçlar arayanlar, 300 ila 400 bin TL aralığında bulabilecekleri en iyi modelleri araştırıyorlar. İşte, uygun fiyatlı ikinci el araç seçenekleri:

1. Fiat Albea
Bir zamanların popüler modeli Fiat Albea, özellikle şirketler tarafından sıkça tercih ediliyordu. Şu anda tasarımıyla hala dikkat çeken bu araç, 300 bin TL fiyat aralığında bulabileceğiniz en genç modellerden biri.

2. Volkswagen Polo
Hem 3 kapılı hem de 5 kapılı versiyonları bulunan Polo, kompakt boyutları ve şık tasarımı ile öne çıkıyor. Ayrıca modifiye işleri için de uygun olan bu araç, 300 bin TL civarında alabileceğiniz en iyi modellerden biri. Polo ayrıca Volkswagen'in kaliteli ve dayanıklı motor teknolojisiyle donatılmış, güvenilir bir sürüş sunuyor.

3. Renault Megane
Renault Megane Sedan, geniş ve konforlu iç tasarımı ile dikkat çekiyor. Ülkemizde sıkça tercih edilen modellerden biri olan bu araç, son teknoloji ile donatılmış geniş bir kokpite, şık bir görünüme ve çeşitli motor seçeneklerine sahip.

4. Seat Cordoba
B segmenti bir otomobil olan Cordoba, İbiza'nın sedan versiyonu olarak kabul edilir. Küçük boyutuna rağmen iç mekân geniş ve ferahdır.

5. Fiat Punto
Fiat Punto, geniş iç hacmi ve uygun fiyatıyla bu fiyat aralığında bulunabilecek en avantajlı seçeneklerden biridir. Aracın içinde baş ve ayaklar için bolca yer bulunur ve 3 kişi rahatça oturabilir. Ayrıca arka koltuklar katlanabilir özellikte olduğu için bagaj alanı genişletilebilir ve daha kullanışlı hale getirilebilir. Direksiyon yüksekliği ayarlanabilir olması da birçok kişi tarafından beğenilen bir özelliktir.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme