ŞİMŞİR: ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, ligin ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, 'Hedefi olan bir takımla çalışmak çok önemlidir. Van'ın geçmişte birinci lig tecrübesi olması hasebiyle bizim için büyük avantajdır. Bunu yaşayıp yaşatmak istiyoruz. Ligin ikinci devresine hazırlanıyoruz. Takımın şuan bulunduğu yer kötü değil ama gruptan şampiyon çıkmamız lazım. Bunun için mücadele edeceğiz' dedi.

Rıdvan Can / ÖZEL HABER

Van Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı kamp çalışmalarını Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde Antalya'da sürdürüyor. Şimşir ilk değerlendirmesini gazetemize yaparak, "Ligin ikinci yarısı çetin geçecek ve telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Zor bir dönem ama taraftarımızla, şehrimizle birlik ve beraberlik içinde kolay bir şekilde atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Van'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şimşir, "Van Büyükşehir Belediyespor marka değeri olan kulüplerden biridir. Ekibimle birlikte Van Büyükşehir Belediyespor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız" dedi.

"Gruptan şampiyon çıkmamız lazım"

Gruptan şampiyon çıkmak için büyük çaba sarf edeceklerini söyleyen Şimşir, "Van Büyükşehir Belediyespor hem yönetimiyle, hem şehirle geçmişi olan bir kulüptür. B. Belediyespor'un gördüğüm kadarıyla hedefi var. Buna hazır bir şehir ve kapasite var. Bizimde geçmişte üst üste şampiyonluklar yaşadığımız, yaşattığımız şehirler ve takımlar var. Hedefi olan bir takımla çalışmak çok önemlidir. Van'ın geçmişte birinci lig tecrübesi olması hasebiyle bizim için büyük avantajdır. Bunu yaşayıp yaşatmak istiyoruz. Ligin ikinci devresine hazırlanıyoruz. Takımın şuan bulunduğu yer kötü değil ama gruptan şampiyon çıkmamız lazım. Bunun için mücadele edeceğiz. Biz daha dayanıklı, daha coşkulu bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bize inanan insanlara mahcup olmamak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

"Allah bizleri utandırmasın"

Takımdaki tespitleri en iyi şekilde yaptıklarını kaydeden Şimşir, "Bir iki hazırlık maçı yaparak eksiklerimizi görmek istiyoruz. Tespitlerimizi iyi bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Takımda forma şansı bulan futbolcuların bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor. Eğer o coşkuyu sahaya yansıtırlarsa takviye yapmayız ama bir veya iki futbolcuyu transfer edebiliriz. Van'dan teknik direktörlük teklifi geldiğinde gurur duydum. Allah bizleri utandırmasın" dedi.

Bakmadan Geçme