Sokak Çocuklarına Umut Olacaklar

Bir Fidan Bir Umut Derneği yönetim kurulu sokakta çalışan çocukların eğitimlerini devam ettirmeleri için yeni bir adım attı.

İlhan Siyahtaş

Bir Fidan Bir Umut Derneği Yönetim Kurulu, Van'da sokakta çalışan çocuklar ve küçük yaşta kötü alışkanlıkları olan çocuklarının rehabiletelerini sağlamak için özel bir komisyon oluşturdu. Komisyon ilgili birimlerle görüşerek gerekli destekleri sağlayacak.

“Yardım Kampanyaları Başlatacağız”

Çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Bir Fidan Bir Umut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk, “Sokakta çalışan ve küçük yaşta kötü alışkanlıklar edinen çocukları, kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek, yarım kalmış eğitimlerini tamamlayabilmeleri için bir komisyon oluşturduk. Oluşturduğumuz özel komisyonu tüm ilgili birimleri ile görüşülerek sokakta çalışan ve kötü alışkanlıklarından rehabilite edilebilmeleri için gerekli her türlü çalışmayı yapacaklar. Ayrıca bununla ilgili Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatılacağız. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımıza sağlanacak desteklerle sahip çıkmaktır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme