Solar Sistemde Jel Akü Fiyatları

Solar sistemlerde kullanılan aküler, enerji saklama üniteleridir. Bu aküler uzun kullanım ömrüne, yüksek enerji yoğunluğuna sahip, ısıya ve aşınmaya dayanıklı akülerdir.

Peki bu aküleri ayıran temel özellik nedir ? Uygun maliyetli olmaları ve fazla bakım gerektirmemeleridir. Bu noktada karşımıza hem maliyetli oluşuyla hem de uygunluğuyla ‘'jel aküler'' çıkmaktadır. Jel akü fiyatları uygun olmakla birlikte başta denizcilik sektöründe olmak üzere hayatın her kesiminde (Karavanlar, Golf araçları, otomobil, Tekerlekli sandalyele vb.) kullanılabilmektedir.

Niçin Jel Aküleri Tercih Etmeliyim?

Jel akü fiyatları ucuz olmasıyla bilinir. Nasıl ki bu durum jel akülerin tercih sebebiyse, muhakkak göstermiş olduğu avantajlarda tercih sebebidir. Ucuz olması sakın sizleri yanıtmasın. Ucuz olduğu kötü olduğu anlamına gelmez. Öyle ki Jel aküler, ekonomik değerinin yanında kaliteliğiyle ön plana çıkan bir üründür. Bu açıdan jel aküler ısı noktasında da oldukça avantajlı konumdadırlar. Aşırı ısınma söz konusu değildir. Bu durum Jel Aküyü daha avantajlı bir konuma getirmektedir. Sadece bu da değil, Jel Aküler diğer akülere(sulu aküler) nazaran daha fazla çevirme kapasitesine sahip akülerdir. İçerisinde Jel bulunan bu aküler her türlü şiddete ve sıcaklığa dayanıklı olduğundan güneş enerji sistemlerinde tercih sebebidir. Geç şarj olması dezavantajlarından biri olsa da bu jel akülerin kullanışsız olduğu anlamına gelmez. Nitekim uzun şarj döneminden sonra kullanım süresinin de uzun olduğu unutulmamalıdır. Aküler için önem arz eden bir diğer husus, kullanıcısına sağladığı kolaylıktır. Çünkü kullanıcısına sorun yaratan bir akü hem zamanımızın boşa akmasına hem de memnuniyetimiz noktasında olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Bu da bizim istemediğimiz bir durumdur. Hem zamandan hem paradan tasarruf etmek ve kaliteli ürün kullanmak istiyorsanız, o halde yapmanız gereken Jel akü fiyatları kategorisini tercihlerimiz arasında ilk sıraya koyup, hem ekonomik hem de avantajlı olan bu aküleri almak olacaktır.

Sonuç

Sizin de bir aküye ihtiyacınız varsa solar sistemler de kullanılan aküler arasında Jel Aküler sizin için en uygun olanıdır. Jel Akü fiyatları çok yüksek olmamakla beraber ömürleri oldukça uzundur. Bakım gerektirmezler, insanların zamandan tasarruf edebilmelerine de olanak tanır. Ayrıca herhangi bir masrafı olmadığından sizlere ekstra bir yükte bindirmez. Her geçen gün kullanım alanı artan Jel aküler neden ilk tercihiniz olmalı ? Eğer, tercihleriniz arasında Yüksek performans ve dayanıklılık söz konusuysa, cebinize en uygun aküyü istiyorsanız bu husus da jel akü fiyatları mutlaka incelemeniz gereken bir envanterdir.

Bakmadan Geçme