SOLMAZ'DAN VALİ ZORLUOĞLUN`A ZİYARET

Van Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz ve TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Taner Coşkun, beraberindeki hakemlerle birlikte Vali Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rıdvan Can

Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Vali Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek, ildeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Solmaz, ``Hakem, bütün müsabakaların kurallara bağlı centilmenlik ilkesi içerisinde oynanarak sonuçlandırılması için vazgeçilmez bir unsurdur. Spor müsabakalarında dünyada en fazla taraftar ve seyirci kitlesine sahip olan futbol maçları bir tutku halini almış ve gittikçe yaşamın her alanına girmiştir. Hakemlerin bilgi beceri gelişimlerini tamamlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde 14 klasman hakemi, 1 plaj FİFA hakemi, 1 PTT 1'nci Lig yardımcı hakemi, 1 B klasman yardımcı hakemi 2 C klasma hakemi, 2 C klasman yardımcı hakemi, 2 Bölgesel düdük hakemi, 7 Bölgesel yardımcı hakemi, 45 il hakemi 40 aday hakem, 6 Klasman gözlemcisi 19 il gözlemcisi toplamda ise 100 hakem ve 25 gözlemci başarıyla görev yapmaktadır” dedi.

Vali Murat Zorluoğlu ise, ziyaret nedeniyle İl hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz'a ve hakemlere teşekkür ederek, ilde yapılacak her türlü faaliyetlerde kendilerine destek vereceklerini ifade etti. Ziyaret sonrası Başkan Solmaz, Vali Zorluoğlu'na maskot rozet ve Fair play flaması takdim etti.

Bakmadan Geçme