Sonuç dediğimiz gibi!

Kısa bir aradan sonra yeniden merhaba.

Kısa bir aradan sonra yeniden merhaba.

 

Gazetecilikte 5 N 1 K kuralı içinde haber yapmak kadar bazı haberlerin takibi de önemlidir. Haberin sonucunu araştırarak okuru bilgilendirmek gazetecinin görevdir. 21 Haziran 2019 Cuma günü 'Ermenistan Van arasında oyun içinde oyun!' başlıklı köşe yazımızın sonucunu merak eden siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

 

Türkiye'ye yönelik sözde soykırım kampanyalarını, siyasi kin, nefret ve düşmanlığını yöneten ve destekleyen Ermeni diasporasının organize ve finanse ettiği dört yılda bir Ermenistan'da Pan-Ermeni (Hamahaygagan) Oyunları düzenlendiğini, oyunlara Türkiye'den de katılım olduğunu belirttiğim yazımda , 'Ne zaman ki BDP-HDP veya aynı siyasi çizgideki siyasi parti kentimizde, bölgemizde belediye seçimini kazansa, milletvekili çıkarsa, Ermeniler başta olmak üzere Amerika ve Avrupa ülkelerinin büyükelçileri, konsolosları ve ataşeleri çeşitli bahanelerle Van'a geliyorlar ' dedim.

 

Yazımın devamında 7. Pan-Ermeni Oyunları'nın 5-8 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacağını, açılışın hukuki olarak Azerbaycan'a ait olan ancak Karabağ Savaşı sonrası işgal edilen, Ermenilerin bağımsızlık ilan ederek kurdukları, uluslararası arenada Ermenistan dahil hiçbir devlet tarafından tanınmayan 'Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'nin fiili yönetimindeki ve devlete başkentlik yapan Hankendi/ Stepanakert kentinde gerçekleştirileceğini, oyunların devamı ve finalinin Erivan'da gerçekleştirileceğine dikkat çektim.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme