Soyadı Başına Bela Oldu, Hem İşinden Hem De....

Suruç ve Ankara'da patlayan canlı bombalarla akraba değil ama soyadı 'Alagöz' olduğu için başı dertten kurtulmuyor hem işinden hem eşinden oldu

Suruç ve Ankara bombacılarıyla akraba olmamasına rağmen soyismi 'Alagöz' olan bir kişi hem işinden, hem de eşinden oldu.

Suruç bombacısı Abdurrahman Alagöz'ün ardından Ankara bombacısının da ağabeyi Yunus Emre Alagöz olduğunun açıklanmasının ardından soyismi 'Alagöz' olan aileler sıkıntı çekiyor. Adıyaman merkez ve ilçelerinde birbirine akraba olmayan 5 farklı 'Alagöz' Ailesi bulunuyor.

Adıyaman merkez Altınşehir mahallesinde iletişim sektörü üzerine işyeri bulunan ve internet üzerinden elektrik, telefon, su, doğalgaz, GSM gibi faturalarının ödeme işlemi yapan Ahmet Alagöz'ün aboneliği iptal edildi.

Kurumsal bir firmanın aboneliğini iki ay önce alan Ahmet Alagöz adlı işletme sahibi de bombacılarla akraba olmamasına rağmen, soyisminden dolayı zarar gördü.

Ahmet Alagöz adlı esnaf, kendisinin soyisminden dolayı aboneliğinin iptal edildiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.


Bakmadan Geçme