SPORUN DEĞERLERİ BULUŞUYOR

Yeni Maltepe Gazetesi tarafından düzenlenecek olan 'Spor Adamları Gecesi'ne gazetemiz spor müdürü Rıdvan Can davetli olarak katılacak.

Hacı Yılmaz

Uzun yıllar sporun içinde olan ve İstanbul'un değerli spor yazarlarından Yeni Maltepe Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Küçükay, Yeni Maltepe Gazetesinin kuruluşunun 8.yılı nedeniyle düzenlediği ‘Spor Adamları Gecesi'ne gazetemiz spor müdürü Rıdvan Can'ı da davet etti.

24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da İstanbul Dream Hill Hotel'de gerçekleşecek olan gecede amatör ve profesyonel futbol camiası bir araya gelecek.

Birçok spor adamının katılması beklenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Yeni Maltepe Gazetesi imtiyaz sahibi Kadir Küçükay'a "Cumartesi günü gerçekleşecek olan "Sporun Yükselen Değerleri Buluşuyor" Etkinliği için uzun zamandır hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Bu önemli gecemize dışarıdan gelecek olan konuklarımıza ve İstanbul'dan etkinliğimize katılacak olan davetlilere en iyisini sunabilmenin gayreti içinde olmak adına son güne kadar koşuşturmayı sürdüreceğiz. Spora yön vermiş olan İnsanları bir araya getirerek onların tecrübelerinden faydalanmayı arzu ediyoruz. Faydalı bir etkinlik olacağına inanıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme