STK’LARDAN HÜDA-PAR’A ZİYARET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) öncülüğündeki 10’a yakın sivil toplum kuruluşunun (STK) yetkilileri, Hüda-Par’ı ziyaret etti.

Van'da huzurlu bir seçim süreci yaşanması amacıyla siyasi partileri ziyaret eden STK yetkilileri, Hüda-Par Van İl Başkanı Rasim Saygın'ı da ziyaret ettiler. Ziyarette heyet adına konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van'ın güzel bir şehir olduğunu ve bu kapsamda huzuru hak ettiğini söyledi. Bütün partilerin siyasi çalışmalarını güzel ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi gerektiğini ifade eden Takva, bunun sağlanması için de STK'lar olarak inisiyatif alarak bütün partileri ziyaret ettiklerini ve mutabakat sağlanması halinde bütün partilerin katılımıyla bir program gerçekleştireceklerini ve Hüda Par'dan da bu amaçla destek istediklerini belirtti. Takva, ayrıca son dönemde yaşanan saldırılar nedeniyle de Hüda-Par yetkililerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Hüda-Par İl Başkanı Rasim Sayğın ise, halkın huzurunu ve selametini sağlamayı parti olarak hedeflediklerini belirtti. Bu amaçla da STK'lar olarak ulaşmak istenen hedefi sağlamak adına özverili bir şekilde çalıştıklarını, sadece Van ilinde onlarca kez saldırıya uğramalarına rağmen de bu duruşlarını değiştirmediklerini dile getiren Sayğın, “Bu anlamda halkın huzurunu sağlamaya yönelik her adımı destekleriz” dedi.
Heyet, karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından il binasından ayrıldılar.

Bakmadan Geçme